tidligere utstillinger

desember 2021

4AEAA97C-EA7D-4450-81A3-F249DB128FB2.jpg

Felipe Santibanez Discalzi A.K.A Pips, er en Chilensk kunstner. Etter å ha vært i en kontorjobb som grafisk designer i 6 år, begynte han å stille ut sine kunstverk i forskjellige gallerier i Chile, sa han opp jobben for å satse på kunsten og dedikere seg 100% til å skape kunst - maleri på lerret og graffitti. Han frilanser fortsatt som grafisk designer, og bor nå i Oslo hvor han maler uten stopp.

"Perseverance and patience are the best way to the goal"

Pips reiser til en annen verden når han skaper kunst. Denne verdenen han har bygget opp kalles ADULTSKIDS. Det handler om å holde i live nyskjerrigheten og fantasien vi hadde som barn. Det indre barnet er inspirasjonen og fundamentet i hans kunst.

"The goal is to transport the viewer to another world, creating an emotion, then the job is done"

Natural mind
- en utstilling av
Felipe Santibañez Discalzi

3. - 12. desember

 

november 2021

IdaSiebke_Perforation_02.jpg

I utstillingen «Gjennomslag II» viser Ida Siebke abstrakte skulpturer i blandede materialer, med hovedfokus på glass. Uttrykket er kontrastfylt og organisk, og danner et nærmest ubehagelig sukkersøtt helhetsinntrykk.

 

Siebkes praksis tar utgangspunkt i det personlige; hun bruker sine egne følelser og psyke når hun tar opp vanskelige og tabu problemstillinger ved det å være menneske.

Hun tar med seg utgangspunktet inn i glassverkstedet og skaper konkrete og taktile skulpturer som danner egne vesener; skapninger som hun håper vil bidra til å forstå mer av hva det vil si å være et menneske.

Les hele utstillingsteksten her

Gjennomslag II
- en utstilling av Ida Siebke

19. - 28. november