program

november 2021

IdaSiebke_Perforation_02.jpg

I utstillingen «Gjennomslag II» viser Ida Siebke abstrakte skulpturer i blandede materialer, med hovedfokus på glass. Uttrykket er kontrastfylt og organisk, og danner et nærmest ubehagelig sukkersøtt helhetsinntrykk.

 

Siebkes praksis tar utgangspunkt i det personlige; hun bruker sine egne følelser og psyke når hun tar opp vanskelige og tabu problemstillinger ved det å være menneske.

Hun tar med seg utgangspunktet inn i glassverkstedet og skaper konkrete og taktile skulpturer som danner egne vesener; skapninger som hun håper vil bidra til å forstå mer av hva det vil si å være et menneske.

Les hele utstillingsteksten her

Gjennomslag II
- en utstilling av Ida Siebke

19. - 28. november

 

desember 2021

4AEAA97C-EA7D-4450-81A3-F249DB128FB2.jpg

Felipe Santibanez Discalzi A.K.A Pips, er en Chilensk kunstner. Etter å ha vært i en kontorjobb som grafisk designer i 6 år, begynte han å stille ut sine kunstverk i forskjellige gallerier i Chile, sa han opp jobben for å satse på kunsten og dedikere seg 100% til å skape kunst - maleri på lerret og graffitti. Han frilanser fortsatt som grafisk designer, og bor nå i Oslo hvor han maler uten stopp.

"Perseverance and patience are the best way to the goal"

Pips reiser til en annen verden når han skaper kunst. Denne verdenen han har bygget opp kalles ADULTSKIDS. Det handler om å holde i live nyskjerrigheten og fantasien vi hadde som barn. Det indre barnet er inspirasjonen og fundamentet i hans kunst.

"The goal is to transport the viewer to another world, creating an emotion, then the job is done"

Natural mind
- en utstilling av
Felipe Santibañez Discalzi

3. - 12. desember

 

januar 2022

ingen program

februar 2022

20200204_114748 (1).jpg

Iselin Kristiansen (f.1981) fullførte nylig sin MA i medievitenskap ved UIO. Hun er selvlært som fotograf og tar oppdrag innen dokumentar og portrettsjangeren.

 

De siste årene har hun hatt en del oppdrag for Bymiljøetaten med å dokumentere urban dyrking og det grønne Oslo. Flere av bildene ble vist frem under utstillingen ‘Spirende Oslo’ på Rådhusplassen i forbindelse med at Oslo var europeisk miljøhovedstad i 2019. Hun var lokalisert i Bergen fram til 2017 og hun har blant annet hatt utstilling på Cafe Opera og på USF verftet.

 

Iselin har alltid med seg et kamera når hun går ut døren, om det så er bare for å ta ut søppelet. De siste årene har hun tatt i bruk en rekke analoge kameraer for å senke tempo og øke tilstedeværelsen, men hun jobber også fortsatt digitalt. Hun er fascinert av det mer upolerte uttrykket som film kan gi, og i de øyeblikkene når noe uartikulert eller ubevist kommer til overflaten i et bilde.

Iselin Kristiansen
11. - 20. februar

 

mars 2022

23905670_10159565059655587_1844743540939424444_n.jpg

Mer info kommer

Øyunn Iversen
11. - 21. mars

 

april 2022

Image (1).jpeg

Mer info kommer

Maiken Misund Johansen
dato kommer

 

mai 2022

sandum.jpg

Sandum lager kunst med motorsag. En motorsag er bare et instrument. Det brukes ofte til å ødelegge, men i rette hender blir det historiefortellerens verktøy. Sandum bruker motorsag for å skape, for å forskjønne flotte figurer, skulpturer og møbler.

Tommy Andre Sandum
13. - 23. mai

 

juni 2022

plakat harald.jpg

I Johnsens første soloutstilling viser han frem sitt magnus opus. Tusenvis av minner, historier og personmøter fra perioden i sitt liv da han bodde i Bangladesh, uttrykt i 50 tegninger, i en feiring av 50 års jubileet til landets frigjøringsdag. Utstillingen er en feiring av landet, folkene og de magiske minnene kunstneren sitter igjen med. En porsjon av inntektene fra prosjektet doneres til den Bangladesiske hjelpeorganisasjonen "Road Safety Society»"

"50" av Harald Johnsen
10. - 19. juni

 

juli 2022

ingen program

august 2022

uten tittel 4.jpg

"Å male har blitt et viktig rom for meg til å bearbeide store utfordringer i livet, i tillegg til at jeg får utløp for min kreativitet.  Inspirasjon henter jeg fra opplevelser, drømmer, stemninger, andre kunstnere, selve maleprosessen og symbolverdien i uttrykket. «Meningen med kunst er å børste vekk dagliglivets støv fra sjelen» Bare pust dypt og kjenn etter hva inntrykket gjør med deg – ikke prøv å tenke! Jeg er opptatt av å formidle god energi, ro og undring. 

Roselind Risan Draget
19. - 28. august