om oss

Galleri Kladden er et visningsrom for kunst, en bitteliten kreativ co-working-hub og et sosialt samlingspunkt på Vålerenga. Det hyggelige lille nabolagsgalleriet hvor du både kan finne kunst til hyggelige priser og oppdage nye kunstnere.  

  

Vi startet som Kunst FTW: en organisasjon som fremmet utradisjonelle kunstrom i Oslo og på festivaler. Vi åpnet dørene ved Stampen Kulturhus 2017 og stengte de igjen i 2019. Så la vi Galgeberg for våre føtter og etablert oss i Enebakkveien 20. Galleriet drives primært av Øyunn Bryn Iversen som er den sosiale entreprenøren bak prosjektet og det har lenge vært en berikelse for byens kulturliv med kunstneriske aktiviteten som kommer Oslos innbyggere til gode. Galleriet fungerer i dag som et visningsrom, et bittelite kreativt co-working-space og tilbyr akt og croquis som kurs og som tilskudd til utdrikkingslag. 

Galleriet tilbyr en spennende samling malerier og kunsttrykk, med et utvalg av både ferske og veletablerte kunstnerskap. Det er gratis inngang til utstillingen og butikk, og det tilbys også diverse kreative kurs.10 dager i måneden løftes det frem en spesielt spennende kunstner for soloutstilling. Galleriet eies og drives av kvinner med målsetning om at alle stemmer skal frem, uavhengig av kjønnsidentitet, bakgrunn eller politisk ståsted. Målet er at kunstnerne selv skal sitte igjen med mesteparten av lønna, det er derfor gratis å stille ut og kunstnerne får en fordelaktig prosentandel av salget. 

Les intervju om galleriet i scanmagazine her.

62507410_836835420024683_7996218907369144320_n.jpg
logo_sort.png